Cvikker Látszerész Boltok – Siófok

2012. október a Látás Hónapja

A világ nem alkalmazkodik látásunkhoz. Lásson tisztán Ön is!

A Magyar Látszerész Szövetség szervezésében, a Magyar Optikus Ipartestület támogatásával 2012. októberében ismét megrendezésre kerül a “Látás Hónapja” elnevezésű rendezvénysorozat, melynek keretében az országos akcióban résztvevő több száz optikai üzletben, így a mi siófoki (Siófok Tesco) üzletünkben is, ingyenes látásellenőrzésben és szaktanácsadásban részesülnek az érdeklődők.

A program 2012. október 1-től október 31-ig kerül megrendezésre.

Október a Látás Hónapja 2012-ben is

A Látás Hónapja a Magyar Látszerész Szövetség, a Magyar Optikus Ipartestület és az optikai szakma által közösen létrehozott kampány. A szervezők, szakmájukat tisztelve szívükön viselik a magyarországi látáskultúrát. Egy olyan társadalmi célú, országos összefogást kívántak létrehozni, mely által a magyar lakosság OKTÓBER hónapban, egy költség nélküli, térítésmentes látásellenőrzésben, szakmai tanácsadásban részesíti azt, aki a kampányban résztvevő üzleteket felkeresi.
Ezáltal a magyar lakosság látáskultúráját szeretnék fejleszteni, éles látás iránti igényét kívánjuk felkelteni. Ez mindannyiunk közügye, mert megfelelő látásélességgel biztonságosabban közlekedhetünk, kényelmesebben végezhetjük a munkánkat, és teljesebb életet élhetünk.

Amennyiben úgy érzi, hogy látása nem kielégítő, bármilyen problémája akad a látásával, vagy csak egyszerűen kíváncsi, hogy milyen a látásélessége, keressen bennünket elérhetőségeinken.
További érdekességeket és más résztvevőkről információt a kezdeményezés hivatalos oldalán, a www.latasellenorzes.hu honlapon találhat.

Az Egészségügyi Minisztérium felkarolta a kezdeményezést. Az Országos Baleset – megelőzési Bizottság külön partnerének ismerte el a kampányt, így különösen nagy támogatottságot élvez a Látás Hónapja.

Reméljük, hogy Ön is él a lehetőséggel és találkozunk októberben!

A szakértő válaszol

Mit kell tudni a munkaszemüvegekről?
A szemüveglencsék piacán egyre jelentősebb, de kevésbé (köz)ismert szerepet töltenek be az úgynevezett munkaszemüveg-lencsék....

Száraznak érzem a szemem, mit tehetek?
Ilyen panaszokkal sajnos egyre többen fordulnak hozzánk. Ennek oka, hogy az úgynevezett száraz szem betegség ma már szinte mindenkit érint....

Cikkeink közt új írás jelent meg, olvassa el Ön is!GYIK

Facebook

Vendégkönyv


Fazekas Roland
Rugalmas, türelmes eladók, kedves kiszolgálás, minőségi munkavégzés az...

Horváth Beáta
Kellemes környezetben udvarias, gyors kiszolgálás. Mindenkinek ajánlom...