Cvikker Látszerész Boltok – Siófok

3x karcállóbb Hoya Super Hi-Vision felületkezelés szemüveglencséjére

Használja szemüvegét hosszú évekig

A Hoya Super Hi-Vision rétege valóban megérdemli a nevét. A Super Hi-Vision réteg szuper kemény, ezért szinte nincs is esély arra, hogy karcok keletkezzenek a lencsén. E felületkezelés alkalmazásával a szemüveglencse hosszú időn át tartó, kristálytiszta látást biztosít majd önnek. Élvezze a kényelmet és a magabiztosságot, amely a Super Hi-Vision réteg 100%-os megbízhatóságából ered!

A Hoya a magas minőségű lencsék vezető gyártója és kiváló hírnévvel rendelkezik a tükröződésmentesítő rétegek kifejlesztése terén. Nagyszerű példa erre a Super Hi-Vision réteg, melynek köszönhetően a műanyag lencsék felülete közel olyan keménnyé válik, mint az üveg lencséké.

hoya super hi-vision

A legjobb minőségi védelem

A tükröződésmentesítő réteggel ellátott lencsék megszüntetik a zavaró csillogást, és kontrasztos látást biztosítanak. A tükröződésmentesítő réteg előnyös tulajdonságain azonban sokat ronthatnak a karcok. A korábban kifejlesztett ilyen típusú felületkezelések egyetlen hátrányának pont az számított, hogy még a legkisebb karcok is kárt tehettek a lencsében.

A megoldás erre a problémára a 3x karcállóbb Super Hi-Vision réteg. A Hoya által kifejlesztett, egyedülálló Super Hi-Vision tükröződésmentesítő réteggel szemben a karcoknak többé már nincs esélye!

Super tükröződésmentes

A Super Hi-Vision réteg tükröződésmentesítő képessége kiemelkedő. A fényt megszűrve semlegesíti a túlzott ragyogás hatásait. Példaként említhetjük a szembejövő forgalom visszatükröződő fényét, mely a Super Hi-Vision rétegnek köszönhetően többé már nem fárasztja a szemet!

Super karcálló

A Super Hi-Vision réteggel ellátott szemüveglencsék 3x karcállóbb tulajdonságuknak köszönhetően maximális megbízhatóságot és kényelmet nyújtanak Önnek mindennapi használatuk során. Sportolás a szabadban, kertészkedés, éjszakai vezetés…többé egyik esetben sem kell aggódnia a karcok miatt, hiszen a Super Hi-Vision rétegnek köszönhetően műanyag lencséje csaknem olyan tartóssá válik, mint egy üveglencse!

Super könnyen tisztítható

A Super Hi-Vision réteget nagyon könnyű tisztítani. Csak törölje le a lencséket egy kendővel, és újra tisztán, élesen láthat.

Szuper könnyen tisztítható tulajdonságának köszönhetően a víz, a por, és az olajos szennyeződések alig tapadnak meg a lencsén. A cseppek azonnal legördülnek a lencse felületéről, ezzel biztosítva a maximális viselési komfortot minden körülmények között.

 

A szakértő válaszol

Mit kell tudni a munkaszemüvegekről?
A szemüveglencsék piacán egyre jelentősebb, de kevésbé (köz)ismert szerepet töltenek be az úgynevezett munkaszemüveg-lencsék....

Száraznak érzem a szemem, mit tehetek?
Ilyen panaszokkal sajnos egyre többen fordulnak hozzánk. Ennek oka, hogy az úgynevezett száraz szem betegség ma már szinte mindenkit érint....

Cikkeink közt új írás jelent meg, olvassa el Ön is!GYIK

Facebook

Vendégkönyv


Fazekas Roland
Rugalmas, türelmes eladók, kedves kiszolgálás, minőségi munkavégzés az...

Horváth Beáta
Kellemes környezetben udvarias, gyors kiszolgálás. Mindenkinek ajánlom...