Cvikker Látszerész Boltok – Siófok

Dioptriás és polarizált napszemüveglencsék 20% kedvezménnyel!

Örömmel mutatjuk be Önnek a 2011. május 16-tól kezdődő, másfél hónapig tartó Hónap Ajánlata akciónk részleteit.

májusi hónap ajánlata

AZ AKCIÓ IDŐTARTAMA:

2011. május 16 – június 30.

AZ AKCIÓS AJÁNLAT:

Dioptriás és polarizált napszemüveglencsék 20% kedvezménnyel!

AZ AKCIÓBAN RÉSZTVEVŐ TERMÉKEK:

Hoyatint UV dioptriás napszemüveglencsék: általános napszemüveglencsék, amelyeket bátran ajánlhat minden szemüvegviselőnek, hiszen nagy segítséget jelentenek számukra a tavaszi, nyári időszakban. Saját dioptriájában készülnek, teljes UV védelmet biztosítanak, és tetszőlegesen kiválasztott keretbe illeszthetőek.

Hoya polarizált egyfókuszú és progresszív napszemüveglencsék: minden olyan szabadtéri tevékenységhez ajánljuk őket, amelyek esetében fontos a visszaverődő fény kiszűrése (pl. vízi sportokhoz, autóvezetéshez, strandoláshoz). További előnyük, hogy maximális UV védelmet nyújtanak és lényegesen kontrasztosabb látást biztosítanak, mint a hagyományos napszemüveglencsék.

DriveWear lencsék: ajánljuk azoknak a Vásárlóknak, akik sok időt töltenek autóvezetéssel (kivéve: éjszakai vezetés), hiszen ezek a szemüveglencsék egyesítik a fényresötétedő és a polarizált lencsék előnyös tulajdonságait és ezáltal a létező legkényelmesebb látásélményt nyújtják viselőjüknek vezetés közben.

Magas bázisgörbületű lencsék: Modern, divatos, dioptriás sport- és napszemüveglencsék széles, torzításmentes látómezővel.

Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes.

A szakértő válaszol

Mit kell tudni a munkaszemüvegekről?
A szemüveglencsék piacán egyre jelentősebb, de kevésbé (köz)ismert szerepet töltenek be az úgynevezett munkaszemüveg-lencsék....

Száraznak érzem a szemem, mit tehetek?
Ilyen panaszokkal sajnos egyre többen fordulnak hozzánk. Ennek oka, hogy az úgynevezett száraz szem betegség ma már szinte mindenkit érint....

Cikkeink közt új írás jelent meg, olvassa el Ön is!GYIK

Facebook

Vendégkönyv


Fazekas Roland
Rugalmas, türelmes eladók, kedves kiszolgálás, minőségi munkavégzés az...

Horváth Beáta
Kellemes környezetben udvarias, gyors kiszolgálás. Mindenkinek ajánlom...