Cvikker Látszerész Boltok – Siófok

Féláras szemüvegkeret akció 2011


Most cserélje le  a régi, divatjamúlt vagy akár sérült, törött keretét  újra, ezáltal 50% kedvezményt kap az új szemüvegkerete árából!

féláras szemüvegkeret 2011 akció

Az akció 2011. február 1-től 2011. március 31-ig, vagy a készlet erejéig érvényes

Az akció keretén belül, ha a fogyasztó bármilyen régi, divatjamúlt, törött szemüvegét beviszi az optikába, komplett, új szemüveg vásárlása esetén a boltokban megjelölt szemüvegkeret kollekció árából 50% kedvezményt kap.
– Az 50%-os kedvezmény kizárólag új, komplett szemüveg készíttetésekor, kizárólag a szemüvegkeretre vehető igénybe, más termékekre illetve készpénzre nem váltható át.- Az akció egyéb, a boltban futó időszakos vagy állandó kedvezménnyel nem vonható össze.
– Az akciós kollekcióban megtalálható Tony Morgan és All Time szemüvegkeretek maximált ajánlott fogyasztói ára 15.900 – 29.900 Ft. A kedvezménnyel csökkentett ár: 8.000 – 15.000 Ft. Az akciós keretkollekció üzletenként eltérő lehet!
– Az akciós kedvezmény egy szemüveg vásárlásakor egyszer vehető igénybe, azaz több használt szemüveg esetén is maximum 50% kedvezmény kapható az új szemüvegkeret árából.
Az ÁNTSZ tájékoztatása alapján a régi szemüvegek begyűjtésével és azok hulladékként való kezelésével kapcsolatban engedélykérés kötelezettség nincs, a begyűjtött szemüvegek kommunális hulladéknak minősülnek.

A szakértő válaszol

Mit kell tudni a munkaszemüvegekről?
A szemüveglencsék piacán egyre jelentősebb, de kevésbé (köz)ismert szerepet töltenek be az úgynevezett munkaszemüveg-lencsék....

Száraznak érzem a szemem, mit tehetek?
Ilyen panaszokkal sajnos egyre többen fordulnak hozzánk. Ennek oka, hogy az úgynevezett száraz szem betegség ma már szinte mindenkit érint....

Cikkeink közt új írás jelent meg, olvassa el Ön is!GYIK

Facebook

Vendégkönyv


Fazekas Roland
Rugalmas, türelmes eladók, kedves kiszolgálás, minőségi munkavégzés az...

Horváth Beáta
Kellemes környezetben udvarias, gyors kiszolgálás. Mindenkinek ajánlom...