Cvikker Látszerész Boltok – Siófok

Fényre sötétedő lencséjéhez titánkeretet adunk ajándékba

Több éves tapasztalat, hogy tavasszal a vásárlók tudatosan keresik a fényresötétedő lencséket az üzletekben. Ezért az idei évben immáron harmadik alkalommal hirdetjük meg fényre sötétedő lencséhez ajándék titánkeret akciónkat!

Ajánlatunkat most is egy kiváló minőségű 29900Ft értékű titánkerettel szeretnénk vonzóvá tenni Önöknek, melyet ajándékba adunk 1 pár Hoya fényresötétedő lencse megvásárlása esetén.

Fényre sötétedő lencséhez ajándék keret

Az akció időtartama:

2013. április 2. – július 31.

A kiváló minőségű, legmodernebb technikával készült Hoya fényre sötétedő lencsék mellé tehát egy titán alapanyagú, könnyű és strapabíró szemüvegkeretet adnunk Önnek ajándékba, ha betér hozzánk.
Semmi más teendője nincsen, mint bejönni hozzánk, ahol mi segítünk az Ön dioptriájának és igényeinek legmegfelelőbb lencse kiválasztásában, majd választani egy keretet az üzletben megjelölt titán keret-kollekcióból és immáron a vakító napsugarak és a káros UV sugárzás ellen felvértezve várni a napsütést.

  • Az akcióban a Hoya legújabb Transition VII illetve Suntech fényre sötétedő lencséi vesznek részt. A pontos terméklista üzletünkben érhető el.
  • Az ajándék titánkeretek értéke 29900 Ft. Az ajándék készpénzre nem váltható.
  • A választható keretek kollekciója üzletünkben megtekinthető.
  • Az ajánlat az akció időtartamán belül, illetve a készlet erejéig érvényes.

 

A szakértő válaszol

Mit kell tudni a munkaszemüvegekről?
A szemüveglencsék piacán egyre jelentősebb, de kevésbé (köz)ismert szerepet töltenek be az úgynevezett munkaszemüveg-lencsék....

Száraznak érzem a szemem, mit tehetek?
Ilyen panaszokkal sajnos egyre többen fordulnak hozzánk. Ennek oka, hogy az úgynevezett száraz szem betegség ma már szinte mindenkit érint....

Cikkeink közt új írás jelent meg, olvassa el Ön is!GYIK

Facebook

Vendégkönyv


Fazekas Roland
Rugalmas, türelmes eladók, kedves kiszolgálás, minőségi munkavégzés az...

Horváth Beáta
Kellemes környezetben udvarias, gyors kiszolgálás. Mindenkinek ajánlom...