Cvikker Látszerész Bolt – Siófok

Kész olvasószemüveg. Kell ez nekünk?

Az úgynevezett kész olvasó szemüveg egy előre, a leginkább használatos dioptriákkal elkészített termék, amely az olvasó szemüvegre szorulók igényeinek gyors és olcsó kiszolgálását célozza.

olvasószemüvegEgyetlen előnyét a nevében hordozza, azaz azonnal elvihető, mert készen van!
Sajnos éppen ez a súlyos hátránya is!

A legritkább esetben felel meg a leendő tulajdonos egyedi méreteinek (pl. a pupillatávolság, pupillamagasság, aszimmetrikus pupilla, stb.), illetve szinte kivétel nélkül optikai hibákkal terhelt kivitelben és alapanyagból készül (pl. optikai torzítás, pontatlan dioptria, nem kívánatos prizma-hatás, javíthatatlan alapanyag és bonthatatlan kötések, stb.)!

Ezek ellensúlyozására pedig még vitathatatlanul kedvező ára sem elegendő, mert a legtöbb viselőnél enyhébb vagy súlyosabb panaszokat okoz a viselése!
Ezért mindenképp azt javasoljuk Önnek, hogy szakemberrel vizsgáltassa meg látását mielőtt szemüveget vásárolna, készíttetne vagy viselne!
 

A szakértő válaszol

Mit kell tudni a munkaszemüvegekről?
A szemüveglencsék piacán egyre jelentősebb, de kevésbé (köz)ismert szerepet töltenek be az úgynevezett munkaszemüveg-lencsék....

Száraznak érzem a szemem, mit tehetek?
Ilyen panaszokkal sajnos egyre többen fordulnak hozzánk. Ennek oka, hogy az úgynevezett száraz szem betegség ma már szinte mindenkit érint....

Cikkeink közt új írás jelent meg, olvassa el Ön is!GYIK

Facebook

Vendégkönyv


Fazekas Roland
Rugalmas, türelmes eladók, kedves kiszolgálás, minőségi munkavégzés az...

Horváth Beáta
Kellemes környezetben udvarias, gyors kiszolgálás. Mindenkinek ajánlom...