Cvikker Látszerész Boltok – Siófok

Kontaktlencse és ápolószer most együtt olcsóbban

Ha szereted a kényelmes, jó minőségű kontaktlencséket és az éppen hozzájuk illő kontaktlencse ápolószert, akkor most van egy remek ajánlatunk számodra:

PureMoist lencseápoló és Air Optix Aqua kontaktlencse együtt olcsóbb

Ha negyedévre elegendő Air Optix Aqua egyfókuszú kontaktlencsét vásárolsz (2 doboz 3-as, vagy 1 doboz 6-os kiszerelésű), valamint mellé egy 300ml-es Opti-Free PureMoist ápolószert, akkor így most igazán kedvező áron kaphatod meg őket.

Az akció időtartama:

2013. szeptember 9. – október 31.

AIR OPTIX® – az egészséges és kényelmes kontaktlencse viselet

Az AIR OPTIX® család havi cseréjű, lélegző kontaktlencséi egészséges, természetes és kényelmes viseletet biztosítanak egész nap, minden nap, egészen a csereidő végéig, az egyedülálló TriComfort™ technológiának köszönhetően.

Egészséges, természetes viselet: Az AIR OPTIX® kontaktlencsék egyedülálló alapanyaga akár 5-ször több oxigént képes átengedni, mint a hagyományos lencsék, az egészséges és természetes érzésért.

Kényelem egész nap, minden nap, egészen a csereidő végéig: Az AIR OPTIX® kontaktlencsék anyaga, hidrofil vagyis „víz kedvelő” elemeket foglal magába, így biztosítva a kényelemérzetet egész nap, minden nap, egészen a csereidő végéig.

Éles, tiszta látás: Az AIR OPTIX® kontaktlencsék felületkezelése biztosítja a lencse felszín lerakódásokkal szembeni ellenállását ezáltal tisztán tartja a lencsét, míg az egyedülálló nedvesítésnek köszönhetően biztosítja a lencse kényelmét.

Opti-Free PureMoist multifunkciós ápolószer

Az Opti-Free termékcsalád legújabb tagja az Opti-Free PureMoist multifunkcionális kontaktlencse ápoló. Hosszú időn keresztül tartó kényelmet biztosít a kontaktlencse viselőknek, a lencse víztartalmát HydraGlyde® nedvesítő mátrix tartalmának köszönhetően 16 órán keresztül fenntartja. Biokompatibilis kettős fertőtlenítő rendszerének köszönhetően pedig hatékony csíraölő hatású, amely azonban mégis gyengéd a szemhez.

 

A szakértő válaszol

Mit kell tudni a munkaszemüvegekről?
A szemüveglencsék piacán egyre jelentősebb, de kevésbé (köz)ismert szerepet töltenek be az úgynevezett munkaszemüveg-lencsék....

Száraznak érzem a szemem, mit tehetek?
Ilyen panaszokkal sajnos egyre többen fordulnak hozzánk. Ennek oka, hogy az úgynevezett száraz szem betegség ma már szinte mindenkit érint....

Cikkeink közt új írás jelent meg, olvassa el Ön is!GYIK

Facebook

Vendégkönyv


Fazekas Roland
Rugalmas, türelmes eladók, kedves kiszolgálás, minőségi munkavégzés az...

Horváth Beáta
Kellemes környezetben udvarias, gyors kiszolgálás. Mindenkinek ajánlom...