Cvikker Látszerész Boltok – Siófok

Május 2013-ban is a kontaktlencse viselés hónapja!

Zavaró a szemüveg sportolás vagy bármilyen szabadidős tevékenység közben? A verőfényes napsütésben sem viselhetsz napszemüveget?

Van megoldás: KONTAKTLENCSE!

Májusban és júniusban fantasztikus kontaktlencse akciókkal várjuk a kontaktlencsét kipróbálni vágyókat és a már kontaktlencsés vásárlókat is! Mi ezzel szeretnénk hozzájárulni a nyárhoz!

A kampány 2013. május 1-től június 30-ig tart

Aktívabb élet kontaktlencsében!

Az akció a Magyar Optikus Ipartestületnek az Alcon, a Cooper Vision, a Johnson&Johnson, a Bausch&Lomb, és a Sauflon kontaktlencse gyártókkal, az Opticnet csoporttal, a Retro napszemüvegeket forgalmazó Samoptic Kft-vel és a CÉBÉ napszemüveg francia gyártójával közösen indított országos, nagyszabású kampányt része!

Sosem viseltél még kontaktlencsét? Próbáld ki most és a kezdőcsomagot igazán kedvező áron adjuk!
Ráadásul, ha bevált a kontaktlencse, 3000 Ft kedvezményt is kaphatsz a következő vásárlásod árából!

Ha már kontaktlencsés vagy, töltsd le a 3000 Ft-os kupont a MOI Facebookon oldaláról (http://www.facebook.com/szeretemaszemem), mutasd be nekünk és vásárolj lencsét és folyadékot kedvezményesen.

A kedvezményes kupon fél évre elegendő mennyiségű (havi, 2 hetes vagy napi) kontaktlencse és 1 flakon ápolófolyadék együttes megvásárlásakor váltható be.
Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon használható fel.

Valamint ha a vásárlás alkalmával nálunk kapott kupon kódjával regisztrálsz a kezdeményezés Facebookon oldalán (http://www.facebook.com/szeretemaszemem/app_160295447465958) található nyereményjátékba, megnyerheted az 1 db iPad Mini-t vagy a 2 db HTC Desire C okostelefon illetve a 20 db páros Cimena City mozijegy egyikét is.

Az akció hivatalos honlapja: http://www.kontaktlencsehonapja.hu/

Az akció további részleteiért, vizsgálati időpontért és kontaktlencse vásárláshoz is keress bennünket bizalommal siófoki üzletünkben!

 

A szakértő válaszol

Mit kell tudni a munkaszemüvegekről?
A szemüveglencsék piacán egyre jelentősebb, de kevésbé (köz)ismert szerepet töltenek be az úgynevezett munkaszemüveg-lencsék....

Száraznak érzem a szemem, mit tehetek?
Ilyen panaszokkal sajnos egyre többen fordulnak hozzánk. Ennek oka, hogy az úgynevezett száraz szem betegség ma már szinte mindenkit érint....

Cikkeink közt új írás jelent meg, olvassa el Ön is!GYIK

Facebook

Vendégkönyv


Fazekas Roland
Rugalmas, türelmes eladók, kedves kiszolgálás, minőségi munkavégzés az...

Horváth Beáta
Kellemes környezetben udvarias, gyors kiszolgálás. Mindenkinek ajánlom...