Cvikker Látszerész Boltok – Siófok

Pémium multifokális szemüveglencsék 30% kedvezménnyel

A legmodernebb Hoya progresszív szemüveglencsék speciális kialakításuknak köszönhetően tiszta, éles látást biztosítanak minden távolságra (közelre, távolra és a köztes távolságokra egyaránt), így többé nem kell külön szemüveget viselnie az olvasáshoz és a távolra látáshoz (pl.: autóvezetéshez vagy TV nézéshez); egyszerre ötvözik a legfejlettebb technológiát és a viselési komfortot, így adják vissza a fókuszált látás élményét.

Ezeket a személyre szabott és kiváló minőségű szemüveglencséket, vagyis a Hoya legjobbjait kínáljuk most akciós áron!

Prémium kategóriás multifokális szemüveglencsék kedvezménnyel

Az akció időtartalma:

2013. november 1-től 2014. január 31-ig

Az akció keretén belül, amennyiben Ön az üzletünkben megjelölt multifokális szemüveglencsét vásárol, a lencse teljes fogyasztói árából 30%-os kedvezményt kap.

Az akcióban az alábbi prémium Hoya progresszív szemüveglencsék vesznek részt a gyártó által biztosított dioptriatartományban:

  • Hoyalux iD MyStyle V+
  • Hoyalux iD MyStyle Balance
  • Hoyalux iD LifeStyle V+
  • Hoyalux iD WorkStyle

A Hoyalux iD MyStyle V+, a Hoya legújabb, forradalmi fejlesztésű progresszív lencséje, mely a személyre szabott szemüveglencse fogalmát még magasabb szintre emeli. Ez a világ első progresszív lencséje, amely a jobb és bal szem korrekcióját egyedi alkotóelemként kezeli. Ajánljuk minden vásárló számára, aki tökéletesen személyre szabott progresszív megoldásra vágyik.

A Hoyalux iD MyStyle Balance tökéletes látáskorrekciót biztosít minden távolság esetében, továbbá rendkívül kényelmes viseletet is, már attól a pillanattól kezdve, hogy Ön először viseli szemüvegét.

A Hoyalux iD LifeStyle V+ szemüveglencse 100%-ban a vásárló-orientált tervezés eredménye, így a vásárlók egyedi vizuális igényeinek még nagyobb mértékben képes megfelelni. Két tervezésben kapható, így ideális választás lehet mind tapasztalt presbyop vásárlóinknak, mind az első progresszív lencse viselőknek.

A Hoyalux iD WorkStyle a legszélesebb látómezőt biztosító, legegyedibb tervezésű beltéri szemüveglencse a FreeForm csiszolási technológiának köszönhetően. Nyugodt, éles látást biztosít közelre és középtávolságra, továbbá maximális komfortot nyújt Önnek, bármeddig is tartson a munkanap.

További tudnivalók:

  • A kedvezményes ár a fent megnevezett szemüveglencsékre vonatkozik, a szemüvegkeretekre, kapcsolódó szolgáltatásokra nem.
  • Az ajánlat nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és a szemüvegkészítés díját!
  • A kedvezmény más termékekre vagy készpénzre nem váltható át!
  • Az akció egyéb, a boltban futó időszakos vagy állandó kedvezménnyel nem vonható össze!

 

A szakértő válaszol

Mit kell tudni a munkaszemüvegekről?
A szemüveglencsék piacán egyre jelentősebb, de kevésbé (köz)ismert szerepet töltenek be az úgynevezett munkaszemüveg-lencsék....

Száraznak érzem a szemem, mit tehetek?
Ilyen panaszokkal sajnos egyre többen fordulnak hozzánk. Ennek oka, hogy az úgynevezett száraz szem betegség ma már szinte mindenkit érint....

Cikkeink közt új írás jelent meg, olvassa el Ön is!GYIK

Facebook

Vendégkönyv


Fazekas Roland
Rugalmas, türelmes eladók, kedves kiszolgálás, minőségi munkavégzés az...

Horváth Beáta
Kellemes környezetben udvarias, gyors kiszolgálás. Mindenkinek ajánlom...