Cvikker Látszerész Boltok – Siófok

Szemrevaló árak a látás hónapjában!

A korábbi nagy sikerre való tekintettel az Opticnettel karöltve idén októberben is meghirdetjük a Szemrevaló árak akciót.

Szemrevaló szemüvegárak 2012.

Az akció időtartama:

2012. október 1. – 31.

1. Amennyiben Ön az akció időtartama komplett szemüveget (szemüvegkeret+lencse együtt) vásárol a boltban megjelölt kollekcióból választott szemüvegkerettel és Estelux 1.50 réteg nélküli szemüveglencsével, a szemüveget egységes csomagáron 9 990 Ft-ért vásárolhatja meg.

2. Amennyiben Ön az akció időtartama alatt Amplitude TrueForm 1.50 progresszív szemüveglencsét vásárol anti-reflex bevonattal, a lencsét egységes 17 990 Ft-os darabáron vásárolhatja meg.

  • A 9 900 Ft-os kedvezményes csomagár kizárólag a megjelölt szemüvegkeretekkel és Estelux 1.50 MAP réteg nélküli szemüveglencsével történő, új, komplett szemüveg készíttetésekor vehető igénybe. A kedvezményes ár más termékekre nem váltható át.
  • A 17 990 Ft-os darabár kizárólag Amplitude TrueFrom 1.5 HVA anti-reflex réteggel ellátott szemüveglencsével történő, új, komplett szemüveg készíttetésekor vehető igénybe. A kedvezményes ár szemüveglencsénként értendő és más termékekre nem váltható át.
  • Az akcióban a készlet erejéig a réteg nélküli Estelux 1.50 MAP raktári szemüveglencsék és az Amplitude TrueForm 1.5 HVA progresszív szemüveglencsék vesznek részt a gyártó által biztosított dioptriatartományban.
  • A kedvezményes árak nem tartalmazzák a szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját!
  • Az akció egyéb, a boltban futó időszakos vagy állandó kedvezménnyel nem vonható össze!
  • Az ajánlatok nem tartalmazzák a szemüvegkészítés és az esetleges szemvizsgálat díját.
  • Az ajánlat 2012. október 1-től október 31-ig, vagy a készlet erejéig érvényes.
  • Az akcióban részt vevő szemüvegkeret-kollekciót üzletünkben tekintheti meg.

További részletekért érdeklődjön üzletünkben!

 

A szakértő válaszol

Mit kell tudni a munkaszemüvegekről?
A szemüveglencsék piacán egyre jelentősebb, de kevésbé (köz)ismert szerepet töltenek be az úgynevezett munkaszemüveg-lencsék....

Száraznak érzem a szemem, mit tehetek?
Ilyen panaszokkal sajnos egyre többen fordulnak hozzánk. Ennek oka, hogy az úgynevezett száraz szem betegség ma már szinte mindenkit érint....

Cikkeink közt új írás jelent meg, olvassa el Ön is!GYIK

Facebook

Vendégkönyv


Fazekas Roland
Rugalmas, türelmes eladók, kedves kiszolgálás, minőségi munkavégzés az...

Horváth Beáta
Kellemes környezetben udvarias, gyors kiszolgálás. Mindenkinek ajánlom...