Cvikker Látszerész Bolt – Siófok

Air Optix kontaktlencsék

Ciba VisionSzeretne kontaktlencsét viselni? Fontos az Ön számára a természetes viselet és szemei egészsége?
A szem egészségének megőrzéséhez oxigénre van szüksége. Oxigén hiányában szemei szárazak, vörösek és irritáltak lesznek.
Az Ciba Vision által forgalmazott Air Optix Aqua légáteresztő kontaktlencsék megváltoztatják a lencseviseléssel kapcsolatos tapasztalatait, mivel nemcsak kényelmesek, hanem viseletük során szemei hosszútávon egészségesek maradnak. Egészséges, természetes, kényelmes viselet felhelyezéskor, egész napon át és minden nap.
 

Air Optix night and day aqua

 
Az AIR OPTIX AQUA a legkorszerűbb szilikon-hidrogél alapanyagból készült, havi cseréjű “légáteresztő” kontaktlencse nappali viseletre. Azért kényelmesebb elődeinél, mert a lencse felszínét egy egyedülálló hatóanyag vonja be, lágy és selymes réteget képezve rajta, a lehető legkisebbre csökkenti a kontaktlencse kiszáradásának mértékét.

Az AIR OPTIX NIGHT&DAY AQUA havi cserét igénylő lágy kontaktlencse. A felhasználóknak kényelmet és éleslátást garantál, nappali és éjszakai időszakban egyaránt! Megfeledkezhet a lencse mindennapos behelyezéséről és kivételéről, illetve az ápolásáról, amennyiben a lencsét folyamatosan éjjel-nappal viseli.

Az AIR OPTIX MULTIFOCAL általában a 40-45 éves kor környéki kontaktlencse-viselőknek nyújt megfelelő látásélményt mind közélre, mind távolra. Ez egy szilikon-hidrogél lencse háromféle addícióval, járható megoldást nyújt a felszínre kerülő presbyopia korrigálására kontaktlencsét viselőknek 40-év felett.

 

A szakértő válaszol

Mit kell tudni a munkaszemüvegekről?
A szemüveglencsék piacán egyre jelentősebb, de kevésbé (köz)ismert szerepet töltenek be az úgynevezett munkaszemüveg-lencsék....

Száraznak érzem a szemem, mit tehetek?
Ilyen panaszokkal sajnos egyre többen fordulnak hozzánk. Ennek oka, hogy az úgynevezett száraz szem betegség ma már szinte mindenkit érint....

Cikkeink közt új írás jelent meg, olvassa el Ön is!GYIK

Facebook

Vendégkönyv


Fazekas Roland
Rugalmas, türelmes eladók, kedves kiszolgálás, minőségi munkavégzés az...

Horváth Beáta
Kellemes környezetben udvarias, gyors kiszolgálás. Mindenkinek ajánlom...