Cvikker Látszerész Bolt – Siófok

Bioflex kontaktlencse család

A Cooper Vision Bioflex extra vízmegkötésű kontaktlencsecsaládjában mindenki megtalálhatja a neki megfelelő kontaktlencsét.

bioflex kontaktlencse

A PC TECHNOLÓGIA
Az emberi szervezetben található phosphorylcholinec(PC) vegyület erős kémiai kötéssel tartja meg a vizet, így biztosítva sejtjeink állandó vízháztartását. A Bioflex kontaktlencsék alapanyaga e vegyület szintetikus másolatának felhasználásával készül, és ez gondoskodik arról, hogy a lencsék ne száradjanak ki. A PC tartalmú kontaktlencsék így rendkívül magas biokompatibilitással rendelkeznek, a lencse mindkét felületén lévő, állandó vízrétegnek köszönhetően.

bioflex kontaktlencse család

BIOFLEX PREMIUM – Az egyedülálló tulajdonságokkal rendelkező, szilikon hidrogél alapú, prémium minőségű kontaktlencse akár egy hónapon át folyamatosan viselhető, így teljes szabadságot nyújt viselőjének.

BIOFLEX BASIC – A prémium minőségű, egyedülálló gyártástechnológiával készülő, 1 hónapos kihordású kontaktlencse magas vízmegkötő képességével kényelmes viseletet biztosít minden alkalomra.

BIOFLEX ONE DAY – A prémium minőségű egynapos kihordású, kiváló vízmegkötésű kontaktlencse tiszta, egészséges és praktikus megoldást nyújt az állandó és az alkalmi kontaktlencse viselőknek egyaránt.

BIOFLEX TORIC – A cilinderes szemre készült, kiváló vízmegkötésű tórikus kontaktlencse tiszta, éles látást biztosít.

BIOFLEX PREMIUM TORIC – A Bioflex Premium lencse által nyújtott előnyöket nyújtja asztigmiás lencseviselőknek. Szilikon hidrogél alapanyagú, havi kihordású lencse, akár egy héten keresztül folyamatosan is viselhető.

BIOFLEX ONE DAY TORIC – Asztigmiás embereknek ajánljuk, akik napi kontaktlencsét szeretnének, stabil, pontos illeszkedés jellemzi, ami a tórikus kontaktlencséknél elengedhetetlen.

BIOFLEX MULTIF – Maximalizálja a látás minőségét közelre, távolra és átmenetre egyaránt.
 

A szakértő válaszol

Mit kell tudni a munkaszemüvegekről?
A szemüveglencsék piacán egyre jelentősebb, de kevésbé (köz)ismert szerepet töltenek be az úgynevezett munkaszemüveg-lencsék....

Száraznak érzem a szemem, mit tehetek?
Ilyen panaszokkal sajnos egyre többen fordulnak hozzánk. Ennek oka, hogy az úgynevezett száraz szem betegség ma már szinte mindenkit érint....

Cikkeink közt új írás jelent meg, olvassa el Ön is!GYIK

Facebook

Vendégkönyv


Fazekas Roland
Rugalmas, türelmes eladók, kedves kiszolgálás, minőségi munkavégzés az...

Horváth Beáta
Kellemes környezetben udvarias, gyors kiszolgálás. Mindenkinek ajánlom...