Cvikker Látszerész Bolt – Siófok

Október a látás hónapja

A 2008-ban, egyedülálló szakmai összefogás eredményeként elindult országos kampány célja, hogy minél többen éljenek az ingyenes látásellenőrzés és szaktanácsadás lehetőségével.

látás hónapjaÉvről évre igyekszünk a figyelmet a szemészeti szűrővizsgálatok fontosságára irányítani. A legtöbb ember számára ma már nem kérdés, miért hasznos tüdőszűrésre, rákszűrésre, fogászati vagy belgyógyászati szűrésekre járni. Legfontosabb érzékszervünk, a szemünk állapotáról azonban mintha érdemtelenül elfeledkeznénk.
Nagy igazság, hogy a megelőzéssel miden esetben többre megyünk, mint a már kialakult betegségek kezelésével. Egy évenként megismételt, szakember által elvégzett, néhány perces látásvizsgálat számos, a látásunkat, ill. a szemészeti állapotunkat érintő, befolyásoló tényező feltárására alkalmas.

Kiderítheti, ha látásunk javításra szorul, és ez esetben a megfelelő szemüveges vagy kontaktlencsés korrekció meghatározásában segít. Korai stádiumban felfedezhet keringési-, anyagcsere- és szemészeti betegségeket. A statisztikák szerint a népesség minimum 50%-a szorulna állandó látásjavító eszköz (szemüveg vagy kontaktlencse) viselésére! Ezzel szemben hazánkban 1,5 millió ember még soha életében nem vett részt látásvizsgálaton! A program célja, hogy ez a szám drasztikusan csökkenjen, valamint hogy minél többen viseljenek helyes korrekciójú, minőségi és szakszerűen elkészített szemüveget vagy kontaktlencsét. Ön is éljen a lehetőséggel, ellenőriztesse látását még ma!

Optika sok van!
Önnek azonban csak van szüksége!
Ahol:
• Ön a legfontosabb!
• Udvarias, gyors, pontos kiszolgálást kap!
• A legmodernebb berendezésekkel, és eszközökkel dolgoznak!
• Kiváló az ár/érték arány!
• Minden kérdésére választ adunk!
• Akár hétvégén is, estig várjuk Önt!
Ilyen optika csak egy van, és önnek pont erre van szüksége! Tegyen egy próbát, keressen minket személyesen vagy az interneten!

Megjelent a Szuperinfo 2012. április 5-i számában.

 

A szakértő válaszol

Mit kell tudni a munkaszemüvegekről?
A szemüveglencsék piacán egyre jelentősebb, de kevésbé (köz)ismert szerepet töltenek be az úgynevezett munkaszemüveg-lencsék....

Száraznak érzem a szemem, mit tehetek?
Ilyen panaszokkal sajnos egyre többen fordulnak hozzánk. Ennek oka, hogy az úgynevezett száraz szem betegség ma már szinte mindenkit érint....

Cikkeink közt új írás jelent meg, olvassa el Ön is!GYIK

Facebook

Vendégkönyv


Fazekas Roland
Rugalmas, türelmes eladók, kedves kiszolgálás, minőségi munkavégzés az...

Horváth Beáta
Kellemes környezetben udvarias, gyors kiszolgálás. Mindenkinek ajánlom...