Cvikker Látszerész Bolt – Siófok

Rudy Project

A Rudy Project kiváló minőségű olasz speciális sport szemüveg és napszemüveg márka, és a jó hír az, hogy dioptriás változatban is elkészíthető.

rudy projekt sportszemüvegek

A céget Rudy Barbazza alapította és a mai napig is családi vállalkozásban üzemeltetik, aminek köszönhetően mindmáig megmaradt a cég kezdeti küldetésénél, a legapróbb részletekig odafigyel a legigényesebb felhasználói követelményekre is, ezáltal csúcsminőséget képvisel a sportoptikai piacon.
A kezdetben csak a sportolóknak készült irányvonal hamar elterjedt és népszerűvé vált a nagyközönség  soraiban is, hiszen a szemüvegek megfelelnek minden esztétikai követelménynek, kényelmesek és tökéletes optikai védelmet is nyújtanak, emellett pedig minden általuk forgalmazott termék megkülönböztetett figyelemmel készül akár a lencse, akár a keret készítéséről van szó.

rudy-projekt-rx2

Trevisóban, ahol a Rudy Project központja található, elkészült egy nemzetközi terv is, miszerint egy USA-beli központ létrehozásával meg kell szilárdítani a nemzetközi piacokon való megjelenést. Ennek is eredményeképpen jelenleg több mint 50 országban elérhető a szemüvegcsalád, s kiemelten népszerű dél-kelet Ázsiában. A célzott kommunikáció a sportvilágon belül összpontosul, ahol a Rudy Project jelenleg több tízezer sportolót támogat elsősorban a kerékpár szakágban, de emellett vezető szerep jut az evezés, vitorlázás, golf, korcsolya, snowboard, triatlon szakágakban és sífutásban is.

rudy projekt logo

Sportok, amihez kifejezetten ajánljuk a Rudy Projekt szemüvegeit: futás, vitorlázás, golfozás, röplabdázás, kerékpározás, síelés, sífutás, hegymászás, evezés.

A szakértő válaszol

Mit kell tudni a munkaszemüvegekről?
A szemüveglencsék piacán egyre jelentősebb, de kevésbé (köz)ismert szerepet töltenek be az úgynevezett munkaszemüveg-lencsék....

Száraznak érzem a szemem, mit tehetek?
Ilyen panaszokkal sajnos egyre többen fordulnak hozzánk. Ennek oka, hogy az úgynevezett száraz szem betegség ma már szinte mindenkit érint....

Cikkeink közt új írás jelent meg, olvassa el Ön is!GYIK

Facebook

Vendégkönyv


Fazekas Roland
Rugalmas, türelmes eladók, kedves kiszolgálás, minőségi munkavégzés az...

Horváth Beáta
Kellemes környezetben udvarias, gyors kiszolgálás. Mindenkinek ajánlom...