Cvikker Látszerész Bolt – Siófok

Silhouette

A Silhouette szemüvegek mottója: Látás határok nélkül.

Silhouette szemüvegek

A minimalizmus napjaink egyik legnagyobb hatású művészeti irányzata, mely az egyszerűség szépségét helyezi középpontba. Ezt az irányzatot képviseli a Silhouette a szemüvegek világában.
A Titan Minimal Art megváltoztatta az elképzelést arról, mivé tud válni egy szemüveg. A Silhouetteúj tudatosságot teremtett, ahol a szemüveg ellentmond minden kötöttségnek és új kapukat nyit világunkra. A keret nélküli kialakításnak köszönhetően először vált lehetővé a határtalan és kényelmes látás lehetősége. A minimalizáció eredménye a legjobb minőségű szemüveg, amelynek alkatrészei ugyanabból a csúcstechnológiájú titán ötvözetből készülnek, amelyet a repüléssel és űrhajózással kapcsolatos iparágban használnak.
Így a Titan Minimal Art nem csak páratlanul könnyű, hanem rendkívül rugalmas, tartós és tulajdonképpen nem igényel gondozást és a viselési kényelemnek köszönhetően a Titan Minimal Art egész nap hordható bármilyen szituációban.

silhouette_minimal_art

A szakértő válaszol

Mit kell tudni a munkaszemüvegekről?
A szemüveglencsék piacán egyre jelentősebb, de kevésbé (köz)ismert szerepet töltenek be az úgynevezett munkaszemüveg-lencsék....

Száraznak érzem a szemem, mit tehetek?
Ilyen panaszokkal sajnos egyre többen fordulnak hozzánk. Ennek oka, hogy az úgynevezett száraz szem betegség ma már szinte mindenkit érint....

Cikkeink közt új írás jelent meg, olvassa el Ön is!GYIK

Facebook

Vendégkönyv


Fazekas Roland
Rugalmas, türelmes eladók, kedves kiszolgálás, minőségi munkavégzés az...

Horváth Beáta
Kellemes környezetben udvarias, gyors kiszolgálás. Mindenkinek ajánlom...